Salaojaremontit koko Pirkanmaan alueella

Pyydä tarjous puhelimitse tai sähköpostitse!
Kaivinkonekuvake

Maanrakennus Antti Patakangas Oy toteuttaa vanhojen rakennusten salaojatyöt Lempäälässä, Tampereella ja muualla Pirkanmaalla.


Jatkuva kosteus Suomen vaihtuvissa sääoloissa rasittaa rakennusten perustuksia, etenkin vanhoissa rintamamiestaloissa, joista puuttuvat salaojitukset. Teemme salaojat uudisrakennuksiin sekä vanhojen kiinteistöjen salaojaremontit vuosien kokemuksella Tampereen seudulla.

Salaojaremontti ammattitaidolla

Toteutamme salaojaremontit avaimet käteen -periaatteella, joka on rakennuksen omistajalle vaivaton ratkaisu. Salaojien rakentaminen tai korjaaminen on iso projekti, joka vaatii pihamaan mylläystä. Olemme tehneet lukuisia salaojituksia, joten jälkemme on ammattitaitoista ja jätämme jälkeemme siistin ja tasoitetun pihamaan, jotta vihertyöt voidaan toteuttaa mahdollisimman helposti ja salaojituksen avulla pihamaakin kukoistaa entistä paremmin.

Teemme salaojaremontteja sulan maan aikana, jotta remontti voidaan toteuttaa turvallisesti. Muistathan myös, että salaojaremontin työkustannuksista saa kotitalousvähennyksiä.

 

Hintaesimerkkejä:

Rintamamiestalon 8 x 9 m salaojaremontti 17 900 € sis. alv. 
Matalaperustustalon (ei kellaria) salaojaremontti n. 14 500 € sis alv.

Toiminta-aluettamme on Tampereen seutu ja Pirkanmaa

Toimimme ensisijaisesti Tampereen kaupungin alueella sekä sen ympäristökunnissa Pirkkalassa, Kangasalla, Ylöjärvellä ja Lempäälässä, joka on myös kotipaikkamme. Voit kysyä palveluitamme myös Valkeakoskelle, Nokialle ja muualle Pirkanmaan maakunnan seudulle. Kohdennamme ripeät ja järeät palvelumme tasapuolisesti yritysten, yksityisten asiakkaiden ja julkisen sektorin tarpeet huomioiden.

Monikäyttöinen ja järeä kalusto takaa kustannustehokkaan lopputuloksen

Kalustoomme kuuluu kuusi laadukasta kaivinkonetta, kolme kuorma-autoa, traktori maansiirtotöihin sekä tiivistyskalustoa.

Kaivinkoneet:
Doosan DX 235 LCR vm. 2013

Hyundai R 235 LCR-9 vm. 2011 

Cat 320D RR vm. 2008 

Cat 305 E2 vm. 2017

 

Autot:

MB Arocs 2851 Sorarekka vm. 2019

Sisu R500 kasettiyhdistelmä vm. 2008

SisuPolar 550, kasettiyhdistelmä, vm. 2012

 

Traktori

Valtra T153 vm. 2015

 

Tiivistyskalusto:
Valssijyrä Ammann Ac 70

Maantiivistäjä Wacker 4555