Maansiirto- ja maanrakennustyöt Tampereella ja Pirkanmaalla

Pyydä tarjous puhelimitse tai sähköpostitse!
Kaivinkonekuvake

Maanrakennus Antti Patakangas on pohjarakentamiseen ja maansiirtoon erikoistunut yritys. Tarjoamme laadukkaat ja asiakkaan toiveet huomioivat maanrakennus- ja kaivuutyöpalvelut Tampereen seudulla.


Yrityksemme on toiminut vuodesta 2008, ja meille on vankan ammattitaidon ohella kertynyt erinomainen ja tarvittava paikallistuntemus koko Pirkanmaan seudulta. Toteutamme kaikki työt tuntiveloituksella ja erillisen urakkasopimuksen puitteissa luotettavasti ja huolellisesti. Tiimiimme kuuluu urakoista riippuen 1–6 henkilöä. Meiltä saat myös aina tarpeeksi järeää kalustoa hankkeesi kustannustehokkaaseen toteuttamiseen.

Maanrakennus Antti Patakangas Oy:n palvelutarjonta

  • Kaivuutyöt
  • Kunnallistekniikka
  • Maanrakennus
  • Maansiirto
  • Pohjarakentaminen
  • Rakennusten purkutyöt
  • Vastaava KVV-työnjohtaja


Kalustoomme kuuluu kuusi laadukasta kaivinkonetta, kolme kuorma-autoa ja traktori maansiirtotöihin. Katso tarkempi kalustoesittelymme alempana tältä sivulta.

Toiminta-aluettamme on Tampereen seutu ja Pirkanmaa

Toimimme ensisijaisesti Tampereen kaupungin alueella sekä sen ympäristökunnissa Pirkkalassa, Kangasalla, Ylöjärvellä ja Lempäälässä, joka on myös kotipaikkamme. Voit kysyä palveluitamme myös Valkeakoskelle, Nokialle ja muualle Pirkanmaan maakunnan seudulle. Kohdennamme ripeät ja järeät palvelumme tasapuolisesti yritysten, yksityisten asiakkaiden ja julkisen sektorin tarpeet huomioiden.

Monikäyttöinen ja järeä kalusto takaa kustannustehokkaan lopputuloksen

Kalustoomme kuuluu kuusi laadukasta kaivinkonetta, kolme kuorma-autoa, traktori maansiirtotöihin sekä tiivistyskalustoa.

Kaivinkoneet:
Doosan DX 235 LCR vm. 2013

Doosan DX 140 LCR vm. 2019 

Hyundai R 235 LCR-9 vm. 2011 

Cat 320D RR vm. 2008 

Cat 305 E2 vm. 2017

 

Autot:

MB Arocs 2851 Sorarekka vm. 2019

Sisu R500 kasettiyhdistelmä vm. 2008

SisuPolar 550, kasettiyhdistelmä, vm. 2012

 

Traktori

Valtra T153 vm. 2015

 

Tiivistyskalusto:
Valssijyrä Ammann Ac 70

Maantiivistäjä Wacker 4555